(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Go On Oulu hakee asiakasyritykselleen Kempeleeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakasyrityksemme on kotimainen, vakaavarainen rakennustarvikealan yritys, joka tarjoaa mm. putki- ja kaivosratkaisuja asiakkailleen. Yrityksen tärkeimpiin arvoihin kuuluvat laatu ja ympäristövastuu ja nämä asiat heijastuvat yrityksen jokapäiväisessä tekemisessä aina ruohojuuritasolta alkaen.
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotantotyötehtävät putkien ja kaivojen parissa. Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulta löytyy reipasta työotetta, olet nopea oppija, sekä omaat kokemusta vastaavista työtehtävistä. Alan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja toivommekin hakijoita, joilla on palava halu oppia uutta ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Lisäksi olet näppärä käsistäsi, etkä pelkää rivakkaa työtahtia.
Tässä tehtävässä pärjää parhaiten iloinen ja toimeen tarttuva ihminen, joka ei pelkää liata käsiään. Työ on haasteellista ja monipuolista, paikoin jopa fyysistä, joten into uusien asioiden oppimiseen ja hyvä fyysinen kunto ovat olennaisia ominaisuuksia hakijalle!

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Aktiivisuutta

Tarjoamme:
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Säännöllisen päivätyön

Työ alkaa: HETI
Palkkaus: TES
Työn kesto: 4 kk

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.