Tuotantotyöntekijä Fluiconnecto Oy:lle
Go On Kuopio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Fluiconnecto Oy on merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien sekä -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kansainvälinen toimintamme mahdollistaa tuotteidemme saannin myös rajojemme ulkopuolella. Fluiconnecto on osa Manuli Rubber Industries -ryhmää. Tutustu yritykseen lisää kotisivuillamme: www.fluiconnecto.com

Etsimme nyt asiakkaallemme Fluiconnecto Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vieremän tehtaalle!

Tuotantotyöntekijänä toimit hydrauliikkaletkujen ja letkuasennelmien kokoonpanoon liittyvissä työvaiheissa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa (7-15). Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on reipas asenne ja motivaatio työntekoon, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen, joten aiempi kokemus vastaavasta tehtävästä ei ole välttämätöntä! 

Katsomme eduksi hakijalle:

- Kokemus tuotantotyöstä

- Koneiden ja laitteiden tuntemus

- Valmius fyysiseen työhön

- Tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme Sinulle:

- Päivätyön jota tehdään arkisin

- Siistin työympäristön

- Mukavan työyhteisön 

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h viikko) ja etsimme tekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa antaa Go On henkilöstöpalveluiden Maija Kallio numerosta 040 560 3013 (ma-pe 8-16) tai maija.kallio@go-on.f mailto:maija.kallio@go-on.fi i.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549243
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vieremä