(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Finnlamelli / DEN Finland Oy, Alajärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
DEN on asumiseen sekä työ- ja vapaa-ajan tilaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä 459 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat hirsitalovalmistaja Finnlamelli, muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, toimi-, harrastus- ja varastotiloja valmistava Talliosake sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Meihin kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo. Lisäksi yritykseemme kuuluu DEN Tekniikka, joka toteuttaa talotekniikan suunnittelusta asennukseen. Kotimaan markkina-alueen lisäksi meillä on kansainvälistyvää liiketoimintaa; brändeistämme Talliosake tähtää voimakkaasti ulkomaille ja panostamme myös Finnlamellin kansainvälisiin vientimarkkinoihin.

Haemme nyt Finnlamellin tehtaalle Alajärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu erilaisia hirsitaloteollisuuden työtehtäviä. Tehtävät eivät välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta alalta, mutta kaikki teollisuus- tai rakennusalan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on raskasta. Myös reippaus ja hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeää. Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville. Osa töistä voi alkaa jo aikaisin keväällä jatkuen aina syksyyn asti. Mahdollisuus työllistyä myös lyhyempään kesätyöhön.

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla, joten ei kannata viivytellä hakemuksen jättämisen kanssa.


Edellytämme sinulta

- Hyvää fyysistä kuntoa
- Mahdollisuutta työskennellä 2-vuorotyössä
- Hyvää asennetta työntekoon ja ripeää työtahtia
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Sitoutuneisuutta ja luotettavuutta


Tarjoamme sinulle

- Määräaikaisen vuokratyösuhteen kesäksi
- Arkityön ja täydet viikkotunnit
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Nykyaikaisen työympäristön ja mukavat työkaverit
- Arvokkaan tilaisuuden kerryttää työkokemusta
- Mahdollisuuden työllistyä kauttamme myös jatkossa


Arvostamme

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Puupuolen tai rakennusalan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta alan tehtävistä


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten nyt nopeus on valttia.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi