(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Finneps Oy:lle
Finneps Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Finneps Oy
FinnEPS on vuonna 1989 perustettu perheyritys Kokemäellä, Satakunnassa. Olemme erikoistuneet muotoonvalettujen EPS-tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja kehitykseen.

Palvelumme koostuvat tuotteen suunnittelusta, sekä muottityökalujen ja protomallien valmistuksesta, aina tuotteen sarjatuotantoon saakka. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. energiatehokkaat FinnEPS-harkot® ja FinnEPS Elementit rakentamiseen, pakkauslaatikot kala- ja elintarviketeollisuuteen sekä erilaiset puutarhakäyttöön soveltuvat EPS-tuotteet.

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, joustavuuteen sekä laatuun ja ammattitaitoon, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun sekä tuotteet.

Toimenkuva
Haemme Kokemäelle Finneps Oy:lle tuotantotyöntekijää elementtien valmistukseen. Tarvittaessa sinun tulee olla valmis tarttumaan myös muihin työtehtäviin.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta hyvää motivaatiota työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja. Työ on fyysistä ja sisältää jonkin verran nostelua. Aikaisempi kokemus tuotannollisista tehtävistä sekä piirustusten lukutaito katsotaan eduksi.

Koulutus ja työkokemus
Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen.

Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn mukavassa työporukassa. Työaika on klo 6-14.30, mutta sinulla tulisi olla valmius työskennellä kiireaikoina myös iltavuorossa.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Joten jos kiinnostuit, merkitse paikka oheisen "Hae paikkaa"-painikkeen kautta, ja hae Finnepsille töihin!

Kesto
1-6 kuukautta

Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen@vmp.fi, 0445964500/ Ari tai 0440561333/ Suvi

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.05.2020 mennessä.