(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Fenix Marin Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Fenix Marin Oy on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Yritys on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Fenix Marinin tehokkaat ja modernit tuotantotilat sijaitsevat Valkeakoskella Holmin teollisuusalueella.

Fenix Marininilla työskentelee vajaat 70 ammattitaitoista työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi he osaavat käsitellä ja jalostaa pääraaka-ainettaan, lasikuitua, monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Fenix Marin on valmistanut vuosien saatossa n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross -merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi yritys valmistaa myös muita venemerkkejä ja lujitemuovituotteita. Tutustu lisää asiakkaaseemme osoitteessa www.fenixmarin.fi.


Etsimme nyt asiakkaallemme Valkeakoskelle reippaalla asenteella varustettuja 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vahvistamaan kasvavaa ja ammattitaitoista organisaatiota ja kevään sesonkia.

Työtehtäväsi voivat sisältää muun muassa veneiden laminointia ja loppuvarustelua tai muuta tuotantotyötä yhdessä osaavan tiimin kanssa. Tehtävät pyritään osoittamaan aikaisempi kokemuksesi huomioiden, jolloin sinulla on mahdollisuus onnistua ja kehittää ammattitaitoasi.

Tehtävässä onnistumisen kannalta on hyötyä teknisestä ymmärryksestä ja koulutuksesta (esimerkiksi pintakäsittelijä), mutta tärkeintä on reipas asenne, tarkka ja järjestelmällinen työote sekä sujuva suomen kielen taito. Sinulla pysyvät työkalut kädessä, etkä kavahda toisinaan pölyisiä ja likaisia työolosuhteita. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten toivomme myös hyvää peruskuntoa, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Työ on kokoaikaista arkipäivätyötä, myös mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä täytyy olla olemassa. Joustavuus työaikojen suhteen on suotavaa. Valkeakosken tuotantotiloihin ei ole julkisia kulkuyhteyksiä, joten työpaikalle kulkeminen on kätevintä omalla autolla. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat alustavasti kesäkuun loppuun asti. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisen jakson jälkeen. Palkkaus perustuu kemian- ja muovituoteteollisuuden työehtosopimukseen. 


Tule mukaan rakentamaan veneteollisuuden tulevaisuutta kanssamme! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä venealan ammattilaiseksi. Saat työhösi ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen.  

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja HR-koordinaattori Tiia Hietikko, p. 044 740 4500. 

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=313 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.
 Lue lisää: www.alenconsulting.fi.