Tuotantotyöntekijä Eurokankaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 75-vuotias perheyritys, jolla on yli 31 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi-verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

Oletko sinä näppäräsorminen tekijä, jolla työnteko sujuu ahkeralla ja hyvällä fiiliksellä? Jos olet, niin saatat olla etsimämme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ Eurokankaalle Pennalaan.

Sinun työsi sisältää monipuolista tuotantotyötä kaihtimien valmistuksen parissa. Sinulta löytyy myös varmuutta erilaisten koneiden, esimerkiksi sirkkelin, kanssa työskentelyyn. Tätä tehtävää varten sinulta löytyy huolellisuutta ja tarkkuutta runsain mitoin. Sinulta ei tarvitse löytyä takataskustasi alan koulutusta tai vuosien työkokemusta, sillä hyvällä ja työtä tekevällä asenteella pääsee myös pitkälle. Jos sinulla on kuitenkin kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä tai muiden tuotantotöiden parista, niin mainitsethan sen hakemuksessasi.

Sinun työsi alkaa mahdollisimman pian, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Töitä on tarjolla arviolta 30-37,5h viikossa. Työsuhde on määräaikainen, ja töitä on tarjolla noin elokuun loppuun asti. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä työstä, niin voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367425
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila