(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Etelä-Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme metallialan asiakkaallemme Etelä-Pirkanmaalle 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Oletko toiminut monipuolisissa metallialan tehtävissä tai omaat spesifiä osaamista tietyltä osin, esimerkiksi polttoleikkauksesta? Tai oletko entinen hitsari, joka haluaa edelleen tehdä huolellista metallialan työtä, mutta juuri hitsaus ei enää motivoi? Oletko joskus valmistunut metallialalle, tehnyt välissä jotain muuta työtä ja nyt harkitset paluuta alalle? Haluaisitko kenties varmistaa mikä työtehtävä sinulle sopisi parhaiten? Meiltä saattaisi löytyä sinulle juuri oikea työpaikka!

Sopiva koulutustausta tähän työhön voisi olla CNC-koneistaja, levyseppähitsaaja, koneenasentaja tai jopa automaatioasentaja, muovimekaanikko, putkiasentaja tai vastaava. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja kyky tehdä asioita kerralla oikein sekä hyvä oppimiskyky mahdollistavat työssä menestymisen.

Kutsumme Sinut uramuotoiluhenkiseen haastatteluun pohtimaan kanssamme, millaisiin metallialan tehtäviin soveltuisit parhaiten.

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Hyvälle, ahkeralle työntekijälle tässä on pitkäaikainen työsuhde tarjolla!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi tai soita ensin ja katsotaan, olisitko juuri Sinä sopiva tähän yritykseen! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.