(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Espooseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme tuotantotyöntekijöitä työskentelemään raudoitteiden parissa.

Työtehtävät ovat raudoitteiden valmistamista erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja huoltaa tuotantokoneita säännöllisin väliajoin. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmoraalia ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Sijainnin takia toivomme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työskentelet 2-vuorossa, jota tehdään aamuvuorossa viitenä päivänä viikossa klo 6.00-14.00 ja iltavuorossa neljänä päivänä viikossa, maanantai-torstai, klo 14.00-24.00.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta tuotantokoneiden käytöstä. Uudessa työnkuvassasi voit aloittaa sopimuksen mukaan jo hyvinkin pian, ja sinulla on erinomainen mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi.