Tuotantotyöntekijä Espooseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Oletko urasi alussa oleva innokas oppija, joka on kiinnostunut työskentelystä muovialalla?

Asiakasyrityksemme on muoviteollisuuden parissa toimiva yritys ja haemme nyt heille tuotantopuolelle lisävahvistusta nimikkeellä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävät ovat rutiininomaisia, mutta tarkkuutta vaativia tuotantotehtäviä, kuten tuotantokoneiden käyttämistä, kappaleiden vaihtamista (kappaleet ovat isohkoja) ja viimeistelyä sekä laadunvarmistusta. Osaamisen kehittyessä on mahdollista osallistua työnkiertoon ja vaativimpiinkin tehtäviin. Työtehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Arvostamme kokemusta käytännönläheisistä työtehtävistä, piirustustenlukutaitoa (kappaleiden ja mittasuhteiden hahmotuskykyä) ja metalli- tai muovialan peruskoulutusta. Mainittu koulutustausta ei ole pakollinen vaatimus, sillä työhön annetaan hyvä perehdytys, jonka kautta yritys kouluttaa työntekijöistä alan huippuosaajia. Arvostamme motivoitunutta asennetta ja halua oppia.

Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja kahdessa vuorossa. Yrityksen työaikajärjestelyn vuoksi perjantait on mahdollista tehdä sisään, jolloin työviikko olisi nelipäiväistä. Työpaikka sijaitsee Espoossa. Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisia työtehtäviä nykyaikaisissa tuotantotiloissa, kehittymistä seuraavan palkkausmallin, rennon työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko etsimämme henkilö?

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Tuotantotyöntekijä Espooseen.
Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen s-postilla inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269709
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Inga Koivumäki (inga.koivumaki (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 719 1713
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa