(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Espooseen! (Toppi Oy)
Oy Toppi AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Oy Toppi AB
Valmistamme laadukkaita letkuja, putkia, profiileja ja kaapeleita teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat eri alojen teollisuus- ja tuotantolaitokset sekä muovialan tukkuliikkeet. Olemme vuonna 1953 perustettu henkilöomisteinen perheyhtiö.
Toimenkuva
Etsimme muoviteollisuusalan asiakasyrityksellemme Toppi Oy:lle tuotantotyöntekijää vakinaistuvaan työsuhteeseen Espooseen!

Työtehtävinä ovat asiakkaamme laadukkaiden tuotteiden valmistuksen eri prosessit. Tuotannossa valmistetaan muun muassa letkuja, putkia, profiileja ja moniputkikaapeleita. Työtä tehdään osaavassa ja rennossa porukassa. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Haemme henkilöä, joka haluaa sitoutua asiakkaamme toimintaan ja kehittyä työssään. Jos sisäistät ohjeita vaivatta, olet huumorintajuinen joukkuepelaaja ja olet vielä aidosti kiinnostunut muoviteollisuuden tuotantotöistä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Tiettyä koulutus- tai kokemustaustaa työhön ei edellytetä. Toivomme hakijoilta kuitenkin aiempaa kokemusta esimerkiksi metalli- tai muoviteollisuudesta koulutuksen tai työkokemuksen muodossa. Eduiksi katsotaan varsinkin aiempi tuotantokoneiden käyttökokemus. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakasyritykseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Espoon Kivenlahdessa. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö liukumamahdollisuudella. Käytössä on myös työaikapankki. Palkkaus sopimuksen mukaan (Kemian TES).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Tuotantotyöntekijä Espooseen! (Toppi Oy)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.