Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Elintarviketyöntekijä

Kiinnostaako monipuolinen työ elintarviketeollisuuden parissa? Etsimme nyt tuoremaustamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme Kaarinaan työntekijää kastikkeiden sekä maustetahnojen prosessituotantoon. Työssä pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisten kastikkeiden tuotantotyöhön nykyaikaisin välinein.

Voit olla entuudestaan elintarvikealan ammattilainen, mutta tässä työssä etenkin asenne sekä motivaatio ratkaisevat, ja pärjäät pitkälle oma-aloitteisella ja ahkeralla työotteella. Kokemus keittiö-, tehdas-, tai elintarviketyöstä katsotaan kuitenkin eduksi.

Pääpaino työssä on kastikkeiden sekä maustetahnojen tuotanto ja pakkaaminen, mutta ei myöskään haittaa, jos pumppukärrykin pysyy tarvittaessa hallussasi ja kykenet vaikka hyppäämään trukin puikkoihin tarpeen vaatiessa. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon

- Tarkkuutta ja huolellisuutta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Hygieniapassia (koulutetaan tarvittaessa)

- Kokemusta keittiötyöstä/elintarviketuotannosta

 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, vakituisen työpaikan kasvavassa elintarvikealan yrityksessä ja mukavan tiimin työnteon tueksi. Työssä pääset halutessasi kehittämään osaamistasi entisestään ja käyttämään myös omaa luovuuttasi.

Työtä tehdään tällä hetkellä yhdessä vuorossa, mutta työntekijältä toivomme valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Viikonloput ovat kuitenkin tässä työssä lähtökohtaisesti aina vapaat! Työpaikalle pääsee myös julkisilla liikenneyhteyksillä, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde on vakituinen, jossa koeajan jälkeen siirryt työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Palkka määräytyy oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Arvio palkasta n. 2300–2800 €/kk.Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisesta linkistä jo nyt, sillä tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä lomakkeen tiedot, liitä CV:si ja halutessasi myös hakemuskirje.

Hakuaika päättyy 31.1.2022

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Lisätietoja paikasta antaa Eezyltä HR-konsultti Iida Peltoniemi.

Puh. 050 476 8787 tai sähköpostitse iida.peltoniemi@eezy.fi 


www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551387
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Kaarina