(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme pakkaamon tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen Hyvinkäälle. Asiakkaamme on tunnettu ja luotettava alansa toimija, jolla on vahva fokus niin henkilöstön viihtyvyyteen kuin perehdytykseen. He toivovatkin työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään. Työpäiväsi

Työpäiväsi tässä työssä kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Työ linjastolla on verrattain itsenäistä, mutta toimit kuitenkin osana tiimiä. Linjastolla on useampia työpisteitä ja työ on verrattain rutiininomaista seisten tehtävää työtä. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu paljolti sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Tässä työssä voit päästä etenemään myös erilaisiin positioihin esimerkiksi koneenkäyttäjäksi tai työnjohtajaksi.

Arvostamme

  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Luotettavaa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Normaalia peruskuntoa
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattorit Heini Feodorow ja Timo Launonen

040 670 7019 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenkäyttäjä, operaattori, tuotantotyöntekijä, pakkaaja