(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa mukavasta työympäristöstä? Kiinnostaako sinua työskentely elintarviketeollisuudessa tuotannon työtehtävissä 3-vuorotyössä?

Haemme Porvooseen asiakkaallemme tuotantotyöntekijää elintarvikkeiden massanvalmistustehtäviin sekä laadun tarkkailuun. Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää rutiiniensietokykyä. Tehtävässä on tarjolla täydet viikkotunnit ja mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Töitä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa mukavien työkavereiden kanssa lähellä Porvoon keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssä pääset mittailemaan raaka-aineita sekä valmistamaan massaa, josta tuotetaan elintarvikkeita. Tärkeää työssä on se, että keskitytään tekemään rauhallisesti ja oikein.

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta elintarvikealalla työskentelystä tai tuotantotehtävistä. Puuttuvan työkokemuksen voi kuitenkin korvata rautaisella asenteella ja hyvällä työmotivaatiolla! Tehtävään vaaditaan hygieniapassi, mutta mikäli et vielä tällaista omista – ei hätää! Asiakkaamme järjestää hygieniapassikoulutuksia myös itse.

Mikäli olet hyvässä fyysisessä kunnossa, ahkera ja oma-aloitteinen, hae heti paikkaa. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!