Tuotantotyöntekijä elintarvikealalle (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme asiakkaallemme nyt kasvun myötä kahta uutta elintarvikealan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Valkeakoskella on nyt tarjolla tuotantotyötä, jossa töitä tehdään hyvässä fiiliksessä ja yhteishengessä. Joukkueen jokainen yksilö on tärkeä kokonaisuuden kannalta! 

Voit olla nuori ja reipas vastavalmistunut kokki tai jo kokenut elintarvikealan ammattilainen. Työnkuvasi painopiste on paistopuolella, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton plussa. Hyvä koulutustausta on esimerkiksi catering -alan perustutkinto tai muu vastaava alan tutkinto. 

Toivomme vahvaa motivaatiota ja innostusta alaa kohtaan. Olethan myöskin luotettava, perinteisessä mielessä ahkera ja tunnollinen sekä mukava työkaveri. 

Työn etuina ovat jokapäiväinen hyvä tuoksu, mukavat työkaverit, reilu esimies sekä yrityksen hyvä brändi. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä, palkkaus määräytyy elintarviketeollisuuden TES:n mukaan. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (4-6 kk), jonka jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille. Tavoitteena on, että vakinaistut yritykseen!

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

Hae heti mukaan joukkoon, aloitamme haastattelut saman tien!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=156 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348531
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala, Teollisuus/tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kotilainen (minna.kotilainen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4501
  • Sijainti: Valkeakoski