(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä elintarvikealalle (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019

Haemme asiakkaallemme nyt kasvun myötä kahta uutta elintarvikealan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Valkeakoskella on nyt tarjolla tuotantotyötä, jossa töitä tehdään hyvässä fiiliksessä ja yhteishengessä. Joukkueen jokainen yksilö on tärkeä kokonaisuuden kannalta! 

Voit olla nuori ja reipas vastavalmistunut kokki tai jo kokenut elintarvikealan ammattilainen. Työnkuvasi painopiste on paistopuolella, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton plussa. Hyvä koulutustausta on esimerkiksi catering -alan perustutkinto tai muu vastaava alan tutkinto. 

Toivomme vahvaa motivaatiota ja innostusta alaa kohtaan. Olethan myöskin luotettava, perinteisessä mielessä ahkera ja tunnollinen sekä mukava työkaveri. 

Työn etuina ovat jokapäiväinen hyvä tuoksu, mukavat työkaverit, reilu esimies sekä yrityksen hyvä brändi. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä, palkkaus määräytyy elintarviketeollisuuden TES:n mukaan. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (4-6 kk), jonka jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille. Tavoitteena on, että vakinaistut yritykseen!

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.

Hae heti mukaan joukkoon, aloitamme haastattelut saman tien!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=156 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.