(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen
MariElla Labels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme tuotannon operaattoria asiakkaallemme MariElla Labels OY:lle, joka on osa MariElectronics konsernia. Mari-yhtiöiden tuotteita ovat mm. MariEllan elektroniset hintalaput, MariCaren Elsi ® älylattiat ja MariMilsin ISO9001 hyväksytyt LED-nauhat laiva-, tunneli- ja rakennusteollisuuteen.

Työpaikka sijaitsee Tuusulassa Hyrylän teollisuusalueella ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kestoltaan noin vuoden määräaikaisuus Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työaika on arkisin klo 8:30 – 16:30.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä osana tiivistä työporukkaa, jossa pienen yrityksen tapaan töitä tehdään laidasta laitaan viihtyisässä ja modernissa työympäristössä. Tässä sinulle mahdollisuus työllistyä pitkäkestoisesti säännöllisillä työvuoroilla!

Pääset työskentelemään monipuolisesti sekä tuotannossa että tuotantolinjojen huollossa. elektroniikkatuotteiden testauksessa. Toimit tuotannon operaattorina ja pääset työssäsi tutustumaan uusimpiin teknologioihin ja saat hyvää työkokemusta teollisuuden elektroniikkatuotteiden tuotannosta. Työtehtävät sisältävät ledinauhojen ja -hintalappujen valmistusta, laitteiden kasausta ja huoltoa sekä varasto- ja lähetystehtäviä.

Toivomme sinulta teknillisen alan koulutusta esim. sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Lisäksi työkokemus elektroniikkateollisuuden ja automaation parista katsotaan eduksi. Työntekijänä kykenet työskentelemään Excel-tietokantojen parissa, mutta olet valmis tarttumaan myös pumppukärryihin ja tekemään fyysistä työtä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, jonka lisäksi tulet tarvittaessa toimeen myös englannilla. Työturvallisuus- ja trukkikortti on plussaa.

Laitathan hakemuksen ja ajankohtaisen cv:n heti järjestelmämme kautta, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Topi Peltoluhta puhelimitse 050 354 6065 tai sähköpostilla topi.peltoluhta@barona.fi