(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ ELEKTRONIIKKATEOLLISUUTEEN
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ ELEKTRONIIKKATEOLLISUUTEEN

Kiinnostaako sinua tekninen tuotantotyö toimialansa huippuyrityksessä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi yritystä, joka valmistaa ainutlaatuisia antureita, jotka muun muassa parantavat ihmisten hyvinvointia ja liikenneturvallisuutta.

Etsimme asiakkaallemme tuotanto-operaattoreita päivä- ja yövuoroon Länsi-Vantaalle erittäin hyvien kulkuyhteyksien päähän. Asiakasyrityksemme on maailman johtava elektroniikkakomponenttien valmistaja, jonka innovaatiot ovat olleet tärkeässä osassa yhteiskuntamme kehityksessä.

Toivomme, että olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on mahdollisesti teknisen alan koulutustausta, mutta koulutusta tärkeämpää on, että sinulla on suuri halu oppia uutta ja kehittyä huippuosaajaksi siinä mitä teet. Operaattorin työtehtävissä silmän ja käden yhteistyön toiminta on ensiarvoisen tärkeää, sillä työ sisältää käsin tehtäviä työvaiheita. Operaattori käyttää työssään myös tuotantolaitteita ja suorittaa erilaisia laadunvarmistus- ja avustavia töitä. Toivomme, että puhut sujuvaa suomen kieltä, mutta pystyt myös tavalliseen kanssakäymiseen englanniksi.

Asiakkaamme kouluttaa operaattorit perinpohjaisesti työtehtäviin, joten älä jännitä jättää hakemusta vaikka sinulla ei olisikaan teknisen alan työkokemusta tai koulutusta. Asenne ja kiinnostus alaa kohtaan ratkaisee tässä tehtävässä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian! Lisätietoja työstä antaa henkilöstöneuvottelija Anniina Kinnunen anniina.kinnunen@sol.fi