Tuotantotyöntekijä / betonituoteteollisuus
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Betoni- ja elementti työntekijä

 

Pitkät perinteet betonielementtien valmistuksen parissa omaava asiakasyrityksemme etsii työntekijöitä betoniteollisuuden pariin Tuusulan  tehtaalle. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Työpäivät sijoittuvat kello 05.30-15.00 välille, aloitus on siis joustava tekijän tilanteesta riippuen. Työpäivät ovat 8h mittaisia.  Määräaikaisuuden päätyttyä hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pidempiaikaisesti.

Tässä työssä tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä työmoraali, motivaatio, kyky suorittaa fyysistä työtä sekä halu oppia. Työhön on mahdollisuus päästä vaikka kokemusta ei alan töistä olisi, tehtäviin on kattava perehdytys ja henkilöstön tuki. 

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä tai rakennusalan työtehtävistä antaa kuitenkin hyvän pohjan. 

Työtehtäviin kuuluu betonisien porraselementtien valmistuksen eri vaiheet. Työtehtävä valitaan tekijä mukaisesti. Näitä vaiheita on mm. raudoitus, valutyöt, hiontatyöt sekä viimeistely. 

Osa työtehtävistä on fyysisesti raskasta, mutta osa on kevyempää esim. koneen käyttämistä, kolhujen paikkausta, elementtien putsausta ja tasoittamista, elementtien pakkaus muovikelmuilla. 

Lisäksi tarjoamme Eezyn tuen ja avun koko työsuhteesi ajaksi. Vastaamme kaikista työsuhteeseesi liittyvistä kuluista. Saat myös käyttöösi mutkattoman mobiilisovelluksen, joten tuntien kirjaus on vaivatonta.

Palkkaus: Kilpailukykyinen, palkkatoiveita otetaan vastaan. 

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.
Joona Vuontisjärvi
HR-koordinaattori
Eezy VMP
0405100180
joona.vuontisjarvi@eezy.fi
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497240
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää, Tuusula