(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - BASF
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

We are the world's leading chemical company because we offer intelligent solutions for our customers and for a sustainable future. We link and develop people with diverse talents all over the world. For you, this means a variety of ways to advance. Not only your performance but also your personality matter to us. At BASF, careers develop from opportunities.

 

Haemme nyt Riihimäen toimipisteellemme tuotantotyöntekijää kesätyöhön. Työ alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu lokakuulle saakka. Riihimäen toimipaikka on rakennuskemikaaliemme keskus Suomessa. Riihimäen toiminta kattaa tuotteiden markkinoinnin, myynnin, tuotannon, varastoinnin, asiakaspalvelun ja toimitukset. Suomessa myydään lattioiden päällystykseen ja viimeistelyyn Mastertop® epoksi- ja polyuretaanipinnoitteiden lisäksi muita BASF:n tuotteita ja menetelmiä, jotka on kehitetty betonin ominaisuuksien parantamiseen, korjaamiseen ja suojaamiseen. 

Mitä voit odottaa:

Työ sisältää monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä aina tuotteiden käsittelemisestä ja valmistuksesta niiden lähetykseen. Vastaat muun muassa raaka-aineiden asianmukaisesta vastaanottamisesta, säilytyksestä sekä tuotantoprosessin suorittamisesta annettujen ohjeiden ja standardien mukaisesti. Työhön kuuluu myös laadunvalvontaa sekä työturvallisuudesta huolehtimista. Yksi tärkeä osa tätä on tuotantopaikan puhtaanapito eli huolehdit siitä, että jätemateriaaleista hankkiudutaan eroon asianmukaisella tavalla ja työskentelytilat ovat puhtaita.  

Mitä edellytämme:

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. prosessiteollisuuden perustutkinto) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä tuotannossa. Hänellä tulisi olla käsitystä tuotantoprosessin eri vaiheista sekä kemikaalien kanssa työskentelemisestä. Etsimämme henkilö suorittaa annetut tehtävät huolellisesti ja tarkasti. Lisäksi hän on reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuuta laatuun ja työturvallisuuteen liittyvistä asioista.

Mitä tarjoamme:

Vastuuta ensimmäisestä päivästä alkaen haastavassa työympäristössä.

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi työssä yhdessä sitoutuneen tiimin kanssa

Kilpailukykyisen palkkauksen, johon kuuluu houkuttelevat työsuhde-edut sekä hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen kansainvälisessä yrityksessä.

Mikäli kiiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät Workpowerin kautta. Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Valmistaudu yllättymään jännittävistä ja laajoista uramahdollisuuksista BASF:llä.