(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, AVOIN HAKEMUS
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa tai oletko aloittelemassa uraa teollisuuden alalla, ja suunnittelet jo ensi vuotta? Jättämällä avoimen hakemuksen meille, meidän tehtäväksemme jää etsiä sinun toiveitasi vastaava työpaikka ja tarjota mahdollisuus aloittaa uusi vuosi uudella työpaikalla.

Haemme Uudenmaan alueella sijaitseville asiakasyrityksillemme useita tuotantotyöntekijöitä tehdastöihin esimerkiksi muovi- ja kemiantuoteteollisuuteen tai tuotannon operaattoriksi teknologiateollisuuteen. Töiden on tarkoitus alkaa alkuvuodesta 2021. Kerrothan meille hakiessasi, kuinka pitkään työsuhteeseen voit sitoutua.

Työtä tehdään niin päivä-, 2- kuin 3-vuoroissa, joten kerrothan meille hakiessasi, mitä vuoroja olet valmis tekemään. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti täysipäiväisiä, joten olethan käytettävissä 37,5h - 40h/vko. Työtehtävät ja niiden haastavuudet vaihtelevat asiakasyrityksen mukaan, mutta työtehtäviä voi löytyä niin kokeneille tuotantotyöntekijöille kuin alanvaihtajille.

Eduksi hakijoilta katsomme ammatillisen koulutuksen tai aiemman kokemuksen alalta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden. Saat kaikkiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä. Vastaavasti teollisuuden työuraansa aloitteleville tekijöille tarjoamme mahdollisuuden kerryttää osaamistasi sekä hankkia arvokasta työkokemusta.

Mikäli kiinnostuit ja haluat päästä työskentelemään teollisuudessa, haethan oheisen linkin kautta. Olemme yhteydessä hakijoihin, mikäli löydämme jonkin sinulle sopivan teollisuuden työtehtävän.