(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, avoin hakemus
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Onko sinulla kokemusta tuotannon töistä? Sopiiko 2- tai 3-vuorotyö elämäntilanteeseesi?

Haemme jatkuvasti TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Tämä haku on kohdennettu erityisesti tuotantotöitä hakeville. Voit jättää tähän avoimen hakemuksen ja kertoa, minkälaisia tuotantotöitä haet ja mistä päin. Alta löytyy tietoa siitä, mitä paikkoja meillä on yleensä avoinna, mutta hyvälle tekijälle meillä on aina käyttöä. Älä siis epäröi jättää hakemusta!

Työtehtävät vaihtelevat kokoonpanosta tuotteiden valmistukseen. Töitä tehdään yleensä itsenäisesti, mutta ryhmän tuki on aina saatavilla. Työtehtävien laajuus vaihtelee asiakkaittain ja suurin osa asiakaskohteistamme on Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yleensä työt ovat kokopäiväisiä, joten osa-aika töitä hakeville emme pysty tuotannon töitä lupaamaan.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja tahtoa tehdä laadukasta työtä. Katsomme  kokemustakin tärkeämmäksi oman asenteesi. Kaikki työkokemus on toki myös eduksesi, mutta erityisesti kokemus tuotannon tehtävistä auttaa meitä löytämään sopivan paikan juuri sinulle.

Aloitukset ovat yleensä asiakaskohtaisia, eli tällä hetkellä löytyy heti aloitettavia töitä ja esim. kesätöitä, mutta myös syksylle jatkuvia töitä on tarjolla. Lisäksi tarjolla on myös vakituisia töitä.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi