(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Aurubis Finland Oy
Aurubis Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 700 työntekijää 20 eri maassa ja 3 eri maanosassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 250 henkilöä. Lue lisää: finland.aurubis.com.

Aurubis Finland Oy:n kesähaku 2020 tuotannon työtehtäviin!

Nähdäänkö kesällä?

Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon, laadun, IT:n, talouden sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristö- ja laatuasiat ovat mukana kaikessa toiminnassamme. Edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää.

Tuotantotyö
Tuotannossa toimit vakituisen henkilöstön sijaisena kuparin muokkausprosessin eri osissa. Toimit tuotantokoneilla vuorotyössä itsenäisesti tai työryhmässä muun muassa valssaus-, hehkutus- tai leikkausvaiheissa, ja olet välittömästi mukana luomassa vaativia asiakastuotteita.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.
Yli 90 % vuoden 2019 kesätyöntekijöistämme suosittelee kesätyöpaikkaa Aurubis Finland Oy:ssä!
Kommentteja vuoden 2019 kesätyöntekijöiltämme:

”Työilmapiiri on loistava. Työkaverit otti "kesähessun" loistavasti vastaan ja antoi hyviä vinkkejä, miten työt saadaan sujumaan mahdollisimmat sujuvasti.”

”Pääsin tekemään ja oppimaan käytännössä oman alan töitä.”

”Aurubiksella oli mukava työskennellä ja aion ehdottomasti hakea paikkaa myös ensi kesänä!”

Kesähaku avautuu 16.12.2019 ja sulkeutuu 23.02.2020!