(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Auraan
Aurajoki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Aurajoki Oy
Toimenkuva
Onko sinua aina kiinnostanut oikein kunnon "äijähommat"? Missä ei vaatteilla koreilla, vaan työ on fyysistä ja ehkä jopa vähän likaistakin, todellisen raavaan tekijän hommaa. Nyt olisi sellaista duunia tarjolla sillä asiakkaamme Aurajoki oy etsii Auran tehtaalle pitkäaikaista työntekijää, joka on tarkoitus vakinaistaa jossain vaiheessa. Auran tehtaalla tehdään kuumasinkitystä, joten työ sisältää mm hallinosturin käyttöä, ripustusta sekä erilaisia tuotannon tehtäviä. Tämä on erinomainen mahdollisuus jos etsit vakaata työpaikkaa.
Odotamme sinulta
Tätä työtä ei voi koulunpenkillä oppia, vaan työ itsesään opettaa/siihen koulutetaan. Työssä ehdottomia vaatimuksia ovat hyvä fyysinen kunto, tarkka ja tunnollinen työote. Etuja ovat kokemus tehdastyöstä, hallinosturin käyttö, trukilla ajo ja työturvakortti.
Muut tiedot
Työtä tehdään yhdessä tai kahdessa vuorossa, riippuen millä linjalla työskentelet. Sijainnin vuoksi, oma auto on aivan ehdoton. Jos kiinnostuit tästä, laita hakemus tulemaan heti tänään osoitteessa vmp.fi. Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi, sillä emme käsittele hakemuksia joissa sitä ei ole liitetty. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen.
Kesto
12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.