(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018Työn kuvaus:
   
Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä rakennustuoteteollisuuteen.  
 
Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä elementtitehtaalle. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ on 2-vuorotyötä ja valmius satunnaisiin yövuoroihin on toivottavaa.  
 
Aiempi kokemus betonielementtien raudoittamisesta ja laattojen valmistuksesta antaa etumatkaa muihin hakijoihin, mutta joukosta erottuu myös rakennusalan peruskoulutuksella ja sovellettavalla, raskaamman teollisuuden tuotannon työkokemuksella. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten oikealla asenteella ja motivaatiolla voi tehtävissä myös menestyä! Työ on hyvin fyysistä eikä likaantuminen työssä ole sinulle este.  
 
Tehtäviisi kuuluu betonielementtien ja laattojen valmistukseen ja valamiseen liittyvät työtehtävät aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjolla on helpompia tehtäviä laattojen valmistuksessa ja haastavampaa työtä raudoitustehtävissä.  
 
Tarjolla on työ mukavassa porukassa, työehtosopimuksen mukainen palkka ja Adeccon henkilöstöedut. Hakuaika päättyy 04.03.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä. 
 
Hakuun pääsee mukaan jättämällä hakemuksen Adeccon nettisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 15-16 p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu