(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä arvotavaroiden pariin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä arvotavaroiden pariin koneenkäyttäjän ja leimaajan töihin.

Työsuhde on kokoaikainen, ja sen kesto on aluksi 6 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen hyvin työssä suorituvalle on mahdollisuus jatkosopimukseen. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa Vantaalla siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa luotettavassa ja vastuullisessa ympäristössä.

Työssäsi operoit arvotavaroiden leimauskonetta sekä teet vianetsintää. Lisäksi työhön kuuluu mekaaniset osan vaihtotyöt.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä sekä alalla käytettävistä koneista. Lisäksi hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Tärkeintä on aito halu päästä tekemään töitä ja päästä oppimaan uusien koneiden käyttöä. Toivomme hakijalta aktiivista sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Sinun tulee olla valmis työskentelemään 3-vuorossa. Työhön kuuluu kattava perehdytys. Työpaikan sijainnin sekä vuorojen vuoksi oma auto on välttämätön.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi