(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Alfen Elkamo Oy Ab Pietarsaari
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme asiakkaallemme Alfen Elkamo Oy Ab:lle Pietarsaareen ohutlevyosastolle Isosandsundintielle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset ohutlevymekaniikan valmistukseen liittyvät työt, särmäys, kokoonpano, levytyökeskuksen käyttö sekä tavaran pakkaus ja lähettäminen. Työ on kaksivuorotyötä ja ma-pe työviikko.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta, ahkeruutta ja turvallisuusohjeiden noudattamista sekä valmiutta 2 vuorotyöhön. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön, kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja antaa Uniflexin HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.