(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Alavus
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Tuotantotyöntekijä, Alavus

Etsimme Alavudelle kahta tuotantotyöntekijää kesäsesongin ajaksi. Asiakasyrityksemme toimii teräsrakenteiden, terässiltojen, julkisivu- ja kattojärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen parissa. Asiakasyrityksemme tuotteita ovat mm. rakennusten teräsrakenteet, terässillat sekä julkisivujen lasi- ja kevytelementtiratkaisut. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään termoelementtituotannossa. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja asiakasyrityksen kanssa. Työsopimus tehdään aluksi Eezy Henkilöstöpalveluiden ja työntekijän välille.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme oma-aloitteista ja reipasta henkilöä tuotantotöihin. Tehtäviin valitut henkilöt tulevat työskentelemään pääsääntöisesti päivätyössä, mutta tietty valmius myös 2-vuorotyöskentelyyn olisi hyvä olla. Työtehtävistä suoriutumiseen edesauttaa, että sinulla on hahmottamiskykyä, ehkä jopa kokemusta työpiirrustusten lukemisesta. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä asenne työntekoa kohtaan.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen työn. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät elo- / syyskuun loppuun saakka.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä heti hakemuksesi sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 12.7.2020.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Henkilöstöasiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi