(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Alavudelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Oletko teollisuuden töistä kiinnostunut  uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai alan kokenut konkari? Jatka lukemista!

Haemme kiireellisellä aikataululla tuotantotyöntekijöitä ovitehtaalle Alavudelle. Työtehtäviin kuuluu karmien kasausta ja heloitusta, ladontatehtäviä sekä muita tuotantolinjan töitä. Kokemus lähettämötyöstä luetaan hakijan eduksi.

Työ on kokopäivätyötä pääosin yhdessä vuorossa, valmius 2-vuorotyöhön on etu.Työntekijöiltä edellytämme valmiuksia fyysiseen työhön sekä tiimityöskentelytaitoja, voimassa olevaa työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisella aikataululla, joten hae paikkaa jo tänään. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Työsuhteen kesto aluksi 1-3 kk, mutta työt jatkuvat mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi