(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Ala-Peite Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Ala-Peite Oy:lle näppärää ja vastuullista TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ
valmistamaan vaihtuvia tuotteita korkealaatuisista materiaaleista alan viimeisintä tekniikkaa käyttäen.

Ala-Peite Oy on vuonna 1964 perustettu kahden toimialan yritys Ylistaron Kylänpäässä. Ala-Peite valmistaa teknisistä PVC-kankaista ja –materiaaleista mm. suoja- ja kuormapeitteitä, pressuovia ja hallikatteita sekä uima-allaspusseja, ja maahantuo uima-altaita ja allasvarusteita. Asiakaskunta muodostuu yritys- ja yksityisasiakkaista ympäri Suomen.

Voit olla etsimämme työntekijä jos:

- suoriudut hyvin perustyöstä, taitojen kehittyessä haluat oppia myös enemmän muotoilua vaativien tuotteiden valmistamista
- sinulla on teknistä hahmotuskykyä ja kädentaitoja
- osaat työskennellä työparin kanssa sekä itsenäisesti ja haluat tuoda oman persoonasi osaksi rentoa työyhteisöä

Tehtävään koulutetaan työn ohessa. Kokemus ja/tai ammattitutkinto tekniseltä alalta ovat eduksi, mutta tärkeintä on asenne, oppimiskyky ja halu kehittyä. Motivoituneelle työntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde asiakasyrityksessä vuokratyösuhteen päätyttyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemus jo tänään ja varmista paikkasi haastatteluun toimistollemme, jossa kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786 cici.maki-hakola@go-on.fi


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.