Tuotantotyöntekijä (Akaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Akaaseen!


Oletko tuotantotyöstä innostunut henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta teollisuuden tuotantotyöstä vai oletko nopeasti uusia asioita oppiva ammatinvaihtaja, jolle tärkeintä on saada tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme sinua vuorotyöhön haluava, kättentaitoinen, koneiden käyttöä kaihtamaton tekijä, joka haluat sitoutua yritykseen ja tehdä työtä positiivisella työotteella. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän tuotannossa, kokoonpanossa ja/tai varaston puolella riippuen kokemuksestasi. Yrityksessä panostetaan erityisesti työssä viihtyvyyteen sekä hyvään yhteishenkeen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus on muovi- ja kumiteollisuuden TES:n mukainen. Työ on kokoaikainen kolmivuorotyö, joten odotamme henkilöltä joustavuutta työaikojen suhteen. Hyvällä tekijällä on tässä ainutlaatuinen mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1104 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot