(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Airfil Oy (Akaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Airfil Oy on akaalainen, vuodesta 1981 asti toiminut perheyritys, joka lukeutuu Pohjoismaiden merkittävimpiin suodatinvalmistajiin. Yrityksen laaja tuotevalikoima kattaa ajoneuvosuodattimien lisäksi niin teollisuuden, voimalaitosten, kuin laitevalmistajienkin suodatintarpeet.  Airfil Oy:llä on käytössään nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja kustannustehokkaat tuotelinjat. Lisäksi keskeinen sijainti mahdollistaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Haemme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Oletko monipuolinen tuotantotyön ammattilainen, jo valmiiksi kokenut suodatintyöntekijä, kone- ja metallialalta tuotantotyöhön haluava tai muutoin tuotantotyöstä motivoitunut kättentaitoinen tekijä? Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työhön ja kysyvä ote asioihin ovat tekijöitä, joita arvostamme sitoutuneisuuden lisäksi.

Työtehtävät

  • suodattimen valmistuksen vaihetyöt, sisältäen pistehitsausta, jota tarvittaessa opetamme
  • vaihetyöt sisältävät myös rypytystä, saumausta, liimausta ja tiivisteiden laittoa, levyn leikkausta
  • valmistuskoneiden käytön hallinta (putki-, merkkaus-, rullamuovauskone)

Työ on vaihtelevaa, seisomatyötä, mutta työssä myös liikutaan vaiheelta toiselle. Tässä työssä menestyy niin artesaani kuin aito prosessimies tai lvi-koulutuksen käynytkin. Tärkeintä on halu oppia ja kiinnostus työtä kohtaan.

Eduksi katsotaan kokemus trukilla ajosta.

Tarjoamme hyvän työpaikan osaavassa ja mukavassa tuotannon tiimissämme. 
 
Työ on kokopäiväistä, klo 7-15.30. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR–konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.