Tuotantotyöntekijä Ähtäriin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantotöistä? Oletko etsimässä urallesi uutta, pitkäkestoista työpaikkaa? Meillä voisi olla sinulle duuni!

Haemme nyt tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Ähtäriin.

Sinulla on entuudestaan jo kertynyt kokemusta työssäkäymisestä. Jos olet lisäksi innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, niin näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä! Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.30 välillä.

Tässä tehtävässä pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet ja mukava työyhteisö. Työkavereiksi saat ammattitaitoisia ja motivoitunutta teollisuusmaalauksen asiantuntijoita. Työtehtävänä mm: pesu, teippaus, ripustelu, maalaus, hionta, pakkaus. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen tehtäviin ja meidän Personalhusetin HR-tiimin tuen. Työsopimus tehdään alkuun määräaikaisena kesäkuun loppuun Personalhusetin kanssa, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.

Työssä sovelletaan teknologia teollisuuden työehtosopimusta ja viikottainen työaika on 40h/vko. Palkaus kk-palkka.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus perehtyä myös muihin asiakkaamme tuotannon työtehtäviin. Jos siis olet kiinnostunut teollisuusmaalauksesta ja tuotannossa työskentelystä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Nealle, 0503733611, niin jutellaan lisää. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse nea.rasanen@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529210
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ähtäri