(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Aarikalle
Aarikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haluatko päästä työskentelemään suomalaisen designin parissa tuotantotyöntekijänä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Aarikka Oy:lle tuotantotyöntekijöitä työskentelemään monipuolisten tehtävien pariin Helsingin Vallilaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli sinulla on esimerkiksi puuartesaanin koulutus, niin se katsotaan isoksi eduksi, sillä työ sisältää pylväsporakoneen käyttöä sekä puun työstämistä. Toivomme kuitenkin sinulta ennen kaikkea aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan, sillä ne takaavat menestymisen työssä. Työtä tehdään arkisin arviolta 7:00-15:00, joten arvostamme joustavaa työotetta.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista Aarikan tuotteiden kokoonpanotöistä, kuten kasauksesta ja liimaamisesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu pakkausta sekä hyllytystä. Työtehtävät sisältävät myös tarvehankinta- ja tuotekuljetuksia, joten työssä vaaditaan B-ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme ja täytämme paikkoja jo sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulle heräsi kysyttävää, niin voit laittaa viestiä osoitteeseen tommi.puustinen@barona.fi