(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Äänekoski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme tuotantotyöntekijää puutuoteteollisuuden asiakkaallemme Ääneseudulle. 

Kyseessä on tuotannollinen linjaoperaattorin tehtävä, jossa työskennellään puoliautomatisoidulla linjastolla syöttäen mm. materiaalia linjalle ja tehden säätöjä koneeseen. Työssä korostuu fyysisyys, joten työhön valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Etuna katsomme aiemman kokemuksen rakennus- tai puuteollisuudessa työskentelystä. 

Kyseessä on säännöllinen keskeytyvä kolmivuorotyö ja työsuhde tulee olemaan vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@nordic.fi / 050 376 1988. Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.