(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä 3-vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Kiinnostaako sinua työskennellä hyvässä porukassa tuotantotehtävissä? Haemme tarkkoja ja motivoituneita työntekijöitä Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme monipuolisiin tuotantotöihin 3-vuoroon.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin vuoden 2019 loppuun asti. Hyvin työssään pärjäävällä on myös mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työ koostuu erilaisista paino- ja muovitutotteiden valmistustehtävistä, jotka voivat sisältää koneenkäyttöä, kasausta, laadunvalvontaa sekä lajittelua ja pakkausta. Työskentelet osana tiimiä ja työ vaatii tarkkaa ja huolellista työotetta.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Topi Peltoluhdalta - topi.peltoluhta@barona.fi