(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä 3-vuorotyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja työntekijöitä määräaikaisiin projekteihin, jotka kestävät vuoden 2018 loppuun.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa. Työ koostuu erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on eduksi, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset tekemään paljon käsillä ja työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten liikkuminen kaikkiin vuoroihin onnistuu ongelmitta. Olitpa sitten etsimässä vain määräaikaista työsuhdetta vuoden loppuun tai mahdollisuutta päästä hyvin sujuneen määräaikaisuuden kautta pidempäänkin työsuhteeseen, voit jättää hakemuksesi meille.

Jätäthän hakemuksesi kuitenkin pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Virheetön värinäkö, Nuhteeton tausta