(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä 3-vuorotyöhön, kesätyö
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Kiinnostaako sinua työskennellä hyvässä porukassa tuotantotehtävissä? Haemme tarkkoja ja motivoituneita työntekijöitä Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme monipuolisiin tuotantotöihin 3-vuoroon.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Töiden arvioitu kesto on 1.5. - 31.8.2020. Arvostamme kuitenkin, mikäli pystyt mahdollisesti sitoutumaan syyskuun loppuun asti. Työ koostuu erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joissa vaaditaan itsenäistä ja huolellista työotetta.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Topi Peltoluhdalta - topi.peltoluhta@barona.fi