(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä 3-vuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme tarkkoja ja motivoituneita tuotantotyöntekijöitä vaihteleviin sekä monipuolisiin työtehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tuotantotyöntekijän työtehtävät vaihtelevat yksinkertaisista rutiinitöistä haastaviin teollisuuden alan tehtäviin. Työskentely tapahtuu 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa Vantaan Martinlaaksossa.

Työtehtävät koostuvat erilaisista koneenkäyttö-, kasaus- ja laadunvalvontatehtävistä, joten hakijalta toivotaan itsenäistä ja huolellista työotetta. Toivomme sinulta lisäksi aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Halu ja kyky oppia uutta sekä ryhmätyöskentelytaidot katsotaan hakijan eduksi.

Tekninen tausta katsotaan myös hakijan eduksi, mutta mikäli edellä mainitut ominaisuudet pitävät sinun kohdalla paikkasi, olet täysin pätevä hakemaan työtä. Valitut työntekijät perehdytetään työtehtäviin perusteellisesti. Perehdytys tapahtuu suomeksi, joten suomen kielen taito on edellytys valituksi tulemiselle. Lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä virheetöntä värinäköä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae heti, sillä haastattelemme ja täytämme paikkoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi