(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä 2-vuorotyöhön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme Helsingin asiakkaallemme tuotantotyöntekijää teollisuudessa käytettävän filmimateriaalin valmistukseen.

Työskentelet automaatti/manuaalivalmistuksessa korkealaatuisten mm. autoteollisuudessa käytettävien tuotteiden valmistuksessa. Olet omalta osaltasi vastuussa myös laadunvalvonnasta. Työtä tehdään kaksivuorossa modernien tuotantolaitteiden parissa, Helsingissä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin klo 7:00-15:00 ja 14:00-22:00. Työ on puhdastilatyötä, jossa käytetään puhdastilahaalaria, tästä kokemus on eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään modernin teknologian parissa ja saat mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen, jossa eri valmistusvaiheet tulevat hyvin tutuiksi.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa oheisen linkin kautta, haastattelemme henkilöitä ja hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi, puh. 050 594 2521.