(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotilojen siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

Lappeenrantaan. Työssäsi pääset huolehtimaan makeistehtaan tuotantoympäristön lattioiden ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta käsi- sekä konemenetelmin, jonka lisäksi olet tärkeässä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Etsimme siivoojia kahteen eri vuoroon: kokoaikaiseen arkityöhön sekä lauantaisiivouksiin. Kokoaikainen tehtävä on määräaikainen elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa vakituisessa työsuhteessa. Tässä vuorossa aherretaan arkisin klo 6:00 tai 7:00 alkaen. Lauantaisiivouksiin etsimme vakityöntekijää ahertamaan klo 5:00-13:00 tai 6:00-14:00 väliselle ajalle. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Toivomme lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja, sillä kohteessa työskennellään yhdessä työkavereiden kanssa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.