(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotilojen SIIVOOJIA
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? 

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä tuotantotilojen SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Lappeenrantaan ja Joutsenoon.


ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden. 

Meillä vastaat asiakaskohteemme tuotantokoneiden ja -laitteiden pesuista ja mahdollisista muista tuotantosiivouksista elintarviketehdasympäristössä. Töitä tehdään pääasiassa perjantaisin ja lauantaisin klo 14-02 välillä. Töitä saattaa olla vaihtelevasti myös arkisin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työtunteja tehtävässä kertyy 5-7,5 tuntia per vuoro ja 15-25 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työssäsi tarvitset erityisesti hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Oma auto helpottaa kohteeseen kulkemista.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.12.2019ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -