(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotilojen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Nautitko itsenäisestä ja omatoimisesta työstä? Haluatko työlläsi helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme uutta

 

TUOTANTOTILOJEN SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Kouvolaan. Tässä työssä pääset huolehtimaan tehdasympäristön tuotantotilojen siivouksesta käsi- ja konemenetelmin sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Töitä tehdään neljänä päivänä viikossa klo 6:00-14:00. Olet myös valmis työskentelemään lauantaisin 1-2 kertaa kuukaudessa. 

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai kiinteistöhuoltokoneiden tuntemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on timanttinen asenne sekä halu kehittyä! Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön ja voimassaoleva työturvallisuuskortti nähdään plussana. Lisäksi toivomme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!