(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotestausinsinööri tai –asiantuntija
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Tuotantotestausmenetelmiin keskittynyt asiantuntijatiimimme etsii joukkoonsa jäsentä numero 9 ja ehkä jo ensi viikolla on vuorossa myös numero 10. Erityisen positiivinen puoli tilanteessa on se, että koska kaikkea etsimäämme ammattitaitoa ja osaamista ei välttämättä tarvitse löytää yhden ja saman henkilön CV:stä, voimme harkita näihin tehtäviin hakijoita hieman laajemmalla kirjolla. Työkokemuksen määrä tai yksittäiset kompetenssit eivät ole niin oleellisia asioita kuin se, että olet aidosti kiinnostunut teknologiasta, tuotteistamisesta ja tuotantotestauksesta, olet valmis haastamaan itseäsi ja muita ja oppimaan koko ajan uutta. 

Bittiumin tuotantotestauksessa töitä riittää; sama henkilö voi toimia kerrallaan useamman projektin asiantuntijana ja yhteistyötä tehdään niin omien sisäisten sidosryhmien kuin asiakkaidenkin kanssa. Projektit ovat nopeatempoisia ja teknisesti vaativia, osa liittyy Bittiumin omiin tuotekehityshankkeisiin ja osa tehdään suoraan asiakkaille. Tuotantotestausasiantuntija pääset sukkuloimaan mm. vaativien IoT, Defense ja Public safety and security -tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Koska aito innostus takaa parhaan lopputuloksen pyrimme kuuntelemaan henkilöiden omia toiveita ja kiinnostuksia projektien suhteen. 

Hakijana olet meille kiinnostava, jos sinulta löytyy tämän suuntaista osaamista ja kokemusta: 
• Kokemusta automatisoidun testauksen metodeista ja tuotantotestausjärjestelmistä (Tester HW ja SW) 
• Osaat luoda ja kehittää testispeksejä suvereenisti 
• Kokemusta seuraavista työkaluista: LabView, TestStand, LabWindows/CVI 
• Kokemusta tuotantotestauksen tilastotyökalusta (Six Sigma jne.) 
• Vähintään perustiedot radioteknologioista 
• Tulet toimeen ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi ja dokumentaatio onnistuu sujuvasti englanniksi 
• Etua on myös, jos tunnet näitä: Boundary Scan, C/C++/C#, Python ja konenäköapplikaatiot 

Tiimi etsii työkaverikseen henkilöä joka on oma-aloitteinen, aidosti hommistaan innostunut ja motivoitunut. Lähtötasoltaan vähintään tyydyttävä toleranssi ajoittaiselle huumorille helpottaa päivittäistä kanssakäymistä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tämä työpaikka sijaitsee Bittiumin uudella pääkonttorilla Oulussa.

Katso Bittiumin yritysvideo tästä: https://youtu.be/rEqufVwC8R4