(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotekniikan asentaja
GE Healthcare

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

GE Healthcarella on Helsingissä terveydenhuollon laitteita valmistava tehdas. Helsingin tehtaassa valmistetut tuotteet toimitetaan asiakkaille ympäri maailmaa päivittäin, missä ne auttavat elämän tärkeillä hetkillä.

Etsimme nyt asiakkaamme GE Healthcaren toimeksiannosta tuotantotekniikan asentajaa työskentelemään yövuorossa tämän vuoden syyskuun loppuun asti. Jatko tämän jälkeen on mahdollinen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu tuotantovälineiden erilaisten virhetilanteiden selvitys ja korjaus sekä tuotantovälineiden määräaikaishuoltojen tekeminen. Töitä tehdään elektroniikkakokoonpano- ympäristössä Helsingin Vallilassa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta automaatio-, mekaniikka- ja/tai elektroniikka-asennustehtävien parista. Automaatio-, mekaniikka- tai elektroniikka-asentajan koulutus on eduksi tehtävässä. Olet näppärä käsistäsi ja olet työskentelytavoiltasi tarkka ja vastuuntuntoinen. Olet ratkaisukeskeinen ja mukaudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen taitoa.

Työtä tehdään yövuorossa, ja työtunteja kertyy viikossa 40h.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Yhteyshenkilö tämän haun osalta on Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.