Tuotantotekijöitä Paraisille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Päätuotteitamme ovat hyötyajoneuvojen lokasuojat ja roiskeenestojärjestelmät, joissa olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Muita tuotteitamme ovat mm. työkalulaatikot, kattoluukut ja muovilevyt. Valmistamme muovituotteita myös muille toimialoille. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. Tuotteemme tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään ympäri maailman.
Tuotantomme toimii pääsääntöisesti kolmessa vuorossa, ja investoimme vuosittain voimakkaasti sen kehittämiseen. Henkilöstöä Parlok-konsernissa on noin 60 ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 9 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa.

Haemme Oy Parlok Ab:lle tuotantotyöntekijöitä useampaan eri työtehtävään Tehtävänkuvaus:
Nyt etsimme vahvistuksia Parlokin tuotannon tiimiin pitkäaikaisista ja sitoutuvista tekijöistä. Tulet työskentelemään lokasuojien ja työkalulaatikoiden valmistuksen eri työvaiheissa sekä kokoonpanotehtävissä ja pakkauksessa. 

Työvaiheisiin kuuluvat mm. tuotantolinjan käynnistäminen, rumpujen vaihdot ja lokasuojien päiden pyöristykset, erilaiset kokoonpanotehtävät sekä tuotteiden laaduntarkastus ja lavaukset/pakkaustyöt. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia koneita, laitteita ja työkaluja sekä trukkia, mutta tulet nostelemaan tuotteita myös omin käsin.

Työ on kokoaikaista ja sitä tehdään vuoroviikoin kolmessa vuorossa.


Odotamme sinulta: 
Näissä tehtävissä menestyvät ripeät ja tarkat tiimipelaajat, joilla pysyvät käsissä työkalut ja mielellään trukkikin. Lisäksi olet oma-aloitteinen sekä kiinnostunut automaatiosta sekä robotiikasta ja haluat oppia sekä ymmärtää koko tuotannon kaaren.

Sinulta löytyy myös sitä kuuluisaa maalaisjärkeä ja osaatkin ratkaista ongelmia ja sinulta löytyy hyvä suomen kielen taito. Tämä työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja oma kulkupeli työmatkojen kulkemiseen on tehtaan sijainnin johdosta lähes välttämätön. Huomioithan myös, että Oy Parlok Ab on savuton työpaikka.

Tarjoamme: 
Vakituisen kokopäivätyön tunnetun ja arvostetun brändin parissa hyvähenkisessä työyhteisössä. Saat kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen työtehtäviin sekä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon eri tehtäviin talon sisällä. Palkkauksessa noudatetaan muovituote- ja kemiantuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, täytä siis hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin kutsumme sinut haastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo p. 040 307 5014 sekä aluepäällikkö Nora Räbinä p. 040 5353730.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot