(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto/suunnitteluinsinööri
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme

TUOTANTO/SUUNNITELUINSINÖÖRIÄ

vastaamaan tilaus-toimitusketjun toimivuudesta Sastamalassa.

 

Etsimämme henkilö omaa tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen ja valmiudet oppia työn kautta uusia tehtäviä mm. tilaus-toimitusketjun tehtävät.

 

Työtehtäviisi kuuluvat varastonhallinta sekä suunnittelun avustavat tehtävät. Seuraat projektien etenemistä ja kustannuksia sekä koordinoit ja toteutat tarvittavia toimenpiteitä, jotta sopimusvalmistajilta löytyvät kaikki tarvittavat materiaalit oikea-aikaisesti.

Olet taitava organisoimaan ja priorisoimaan, jota kautta olet aikaansaava ja tehokas. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja can do -asenne. Lopullinen toimenkuva määräytyy hakijan osaamisen / valmiuksien ja kokemuksen mukaan.

 

Työskentelyvälineinäsi toimivat muun muassa AutoCad 3D, Inventor, Solidworks suunnitteluohjelmistot ja MS Office ohjelmistot sekä varasto- ja tilaustenhallinta ohjelmistot. Yrityksen työkieli on suomi ja englanti, joten tehtävässä menestyminen edellyttää näiden sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisesti.

 

Työ on kokoaikainen arkityö, joka alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Konttila p. 040 187 3260. Voit jättää hakemuksen ja englanninkielisen CV:n osoitteessa www.rekrydiili.fi