(Poistunut julkaisusta)

Tuotantosuunnittelija Tampereen Teatterille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018Työn kuvaus:
  Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista taidelaitoksista (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Teatterissa työskentelee 90 vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa vuosittain 6 ensi-iltaa ja esityksissä käy noin 120 000 katsojaa.
 
Haemme nyt TUOTANTOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen
Tuotantosuunnittelija on organisoinnin ja muuttuvien tilanteiden mestari. Työtehtäviisi kuuluu kaikkien näyttämöiden harjoitus- ja esitysaikatauluista vastaaminen, tuotantosuunnittelu, tuotantobudjettien teko ja seuranta, päänäyttämön produktioiden tuotantotyö ja teatterin vakituisten näyttelijöiden työaikaresursointi.
Tuotantosuunnittelija kokoaa elävää esitysten palapeliä, jossa kulmapaloina ovat omat ja vierailevat näyttelijät, teatterin muu henkilökunta, teatterinjohtaja ja ohjaajat. Toimit sujuvasti yhteistyössä teatterin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä alalta, alan koulutusta, talousosaamista ja esimiestaitoja. Työskentelet sujuvasti englannin kielellä ja ruotsin kielen katsomme eduksesi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, hyvä paineensietokyky ja toimit nopeasti ja ratkaisukeskeisesti muutostilanteissa. Hallitset laajojakin kokonaisuuksia pitäen kaikkia lankoja käsissäsi.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, viimeistään 14.6. mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 
 
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantosuunnittelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere