(Poistunut julkaisusta)

Tuotantosuunnittelija Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Haemme innostavaan joukkoomme TUOTANTOSUUNNITTELIJAA, jonka vastuualueella on keskuskeittiön tuotantoruokalistan suunnittelu. Keskuskeittiö toimittaa ruokaa kouluihin sekä päiväkoteihin.
Suunnittelet innokkaasti ruokalistoja sekä muitakin valikoimia mm. retkieväs ja välipalavalikoimia. Tuotantosuunnittelijana käytät sujuvasti Aromi tuotannonohjausjärjestelmää ja tunnet päiväkoti –ja kouluruokasuositukset sekä ymmärrät keskuskeittiön tuotantoprosessin vaikutuksen ruokalistasuunnitteluun. Osallistut myös reseptiikan kehittämiseen. Luet sujuvasti palvelukuvauksia ja ymmärrät niiden merkityksen ruokalistasuunnittelussa.

Työsi kannalta pidät tärkeinä sekä asiakkaiden että käyttäjien palautteita ruokalistoihin ja valikoimiin liittyen. Olet mukana oman alueesi työryhmissä kehittämässä työskentelytapoja sekä valikoimia. Työsi kannalta on tärkeää viihtyä kentällä ja tunnet olosi kotoisaksi kouluttaessasi. Tulet osaksi 4 hlön tuotekehitystiimiä. Työ on kokoaikainen ja työpiste sijaitsee Hämeenlinnassa.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta ja olet koulutukseltasi Amk Restonomi, suurtalousesimies tai vastaava. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet huolellinen ja sitoudut annettuihin aikatauluihin. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tuotekehitystiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa tuotekehityspäällikkö Janne Häkkänen puh. 040 8394701 (19.11 klo 9-11).
Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakua jatkettu vielä viikolla.