(Poistunut julkaisusta)

Tuotantosihteeri, Joensuu, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Tule työkaveriksi meille! Haemme nyt tuotantosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2021 saakka). Olet tärkeä osa kehittyvää ja ammattitaitoista työporukkaamme. Tehtävässä tulet toimimaan tehtaamme johdon sihteerinä, teet myös tiiviisti yhteistyötä tehtaan valmentavien esimiesten sekä konsernin eri toimintojen kanssa. 

Tehtävissä varmistat, että tehtaalla on käytettävissä parhaat mahdolliset tilastot, raportit ja analyysit päätöksien tueksi. Ylläpidät ja kehität tietojen hallintaan liittyvää systematiikkaa sekä tuotat ja julkaiset sovittuja aineistoja tehtaan sähköisiin kanaviin. Huolehdit vieraidemme vastaanotosta, tehtaan kokous- ja matkajärjestelyistä sekä sovittujen tilaisuuksien järjestämisistä.

Arvostamme, jos sinulla on vähintään AMK- tasoinen loppututkinto tai työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Palveluhalukkuus, joustavuus, innovatiivisuus, systemaattisuus sekä järjestelmällisyys kuvaavat sinun tapaasi lähestyä asioita. Yhteistyön ja kokonaisuuksien hallitsemisen avulla saat aikaan hyviä tuloksia.
Hallitset hyvin erilaiset toimisto-ohjelmistot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Meillä on lämmin ja ystävällinen yrityskulttuuri, jossa pääset tekemään mielekästä työtä. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä: Tehtaanjohtaja Petri Liukka +358 50 3981109 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkipäivisin klo 13-14 välisenä aikana.
Hakemukset pyydämme lähettämään 11.6.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehdas työllistää noin 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.