(Poistunut julkaisusta)

Tuotantosihteeri, Haapavesi, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Tule työkaveriksi meille! Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi tuotantosihteeriä Valio Oy Haapaveden henkilöstötoimintoihin. Sijaisuus kestää 2020 vuoden loppuun.

Sinulla on tärkeä rooli toimipaikan tukitehtävissä ja vastuualueellasi ovat mm.

- sisäinen tiedottaminen: intra ja info-tv-järjestelmä

- työvaatehankintojen ja vaatehuollon käytännön toimivuudesta vastaaminen

- harrastustoimikunnan käytännön koordinointi

- Timecon-kulunvalvontaan liittyvät tehtävät

- muut henkilöstöassistentin tehtävät (esim. laskujen tiliöinti ja tarkastus, puhelinasiat, matkavaraukset, erilaiset luvitusasiat ja neuvontatehtävät)

Hoidat myös joustavasti eteen tulevia vaihteleviakin tehtäviä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää organisointikykyä ja aikataulujen hallintaa, palveluhenkistä asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työ on käytännönläheistä, mutta vaatii myös päivittäistä järjestelmien hallinnointia, joten it-taitojesi tulisi olla ajan tasalla. Suomen kielen hyvä ja sujuva suullinen ja kirjallinen taito on tärkeää ja tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa. Lisäksi on tärkeää, että olet joustava ja sinulta löytyy jämäkkä sekä vastuullinen ote työhön. Tehtävän työehdot määräytyvät Toimihenkilöliitto Pro:n mukaisesti.

Odotamme sinulta esimerkiksi tradenomin, merkonomin, sihteerin tai vastaavaa koulutusta tai vahvaa työn kautta hankittua käytännön kokemusta edellä mainitun tyyppisistä tehtävistä

Vastaavasti tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja tärkeän työkokonaisuuden toimipaikallamme sekä mukavan ja kehittyvän työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Jussi Viitala p. 050 398 3211 

Hakuohjeet: Tehtävään valittavan henkilön toivomme aloittavan tehtävässä helmi-maaliskuun vaihteessa 2020. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.2.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. 

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä. 

Valion Haapaveden tehtaalla valmistetaan mm. Suomen suosituin kermajuusto, Valio Oltermanni® sekä maito- ja herajauheita teollisuuden raaka-aineeksi. Meillä työskentelee noin 140 Valiojengiläistä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä